Tietoa meistä

Kesällä 2005 Pahkatuvalla ja missä muualla tapasin Varkautelaisia motoristeja, niin monesti nousi esille oman kerhon perustaminen Varkauteen. Monet Varkautelaiset motoristit kuuluivatkin eri kaupunkien kerhoihin, mutta olivat halukkaita lähtemään  viemään oman kaupungin kerhoa
eteepäin, jos sellainen perustettaisiin.

Otin yhteyttä VRT:n puheenjohtaja Petri Bomaniin ja kerroin hänelle suunnitelmista, voitasko liittyä VRT:n ja perustaa oma jaosto sen alaisuuteen. Kutsuin Radio Varkauteen Pirjo Mustosen, Tuija Itämäen ja Timo Männikön, heidän kanssa tehtiin juttua radioon ja kutsuttiin moottoripyöräilystä kiinnostuneita henkilöitä Ravintola Tyyskänhoviin, myös Warkauden lehti tiedotti asiasta. Asiasta kiinnostuneet motoristit kokoontuivat Tyyskänhoviin 11.10.2005. Oli varmaan meille jokaiselle yllätys miten paljon porukkaa tuli paikalle, lähes 50 moottoripyöräilystä kiinnostunutta henkilöä.


Lehdistä olivat paikalla Warkauden lehti ja Sinun savo, jotka julkaisivat tapahtuman onnistumisesta melko isoin jutuin. Illan avasi allekirjoittanut ja VRT:n puolesta Petri Boman. Illan aikana kävi kertomassa kerhotoiminnasta myös Kuopion Moottoripyöräkerhon jäsenet, jotka myös lupasivat olla tukenamme ja yhteistyössä myös tulevaisuudessakin. Illan aikana käytiin tulevan kerhon tehtävistä paljon keskustelua ja tehtiin päätös kerhon perustamisesta. Ensimmäiseen hallitukseen tuli Heikki Hirvonen, Sakari Häyrinen, Kari Turunen, Tuija Itämäki, Timo Männikkö, Ari Bäck, Tuula Valkonen, Jorma Rahkonen, Ali Immonen Ja Eeva Pitkänen.

Tässä lyhyesti kerhon aloitus ja eka hallitus.

Terveisin Kari Turunen